Reiki in de lente

Reiki en bloemen

Nog heel even en dan staat alles om ons heen weer in bloei, wist je dat veel soorten bloemen ons kunnen helpen om ook zelf te stralen van binnenuit?
Om te beginnen zijn er de Bachbloesem remedies, kleine flesjes met druppels pure bloemen energie.
Bloesems die goed van pas kunnen komen zijn bijvoorbeeld Wilde Roos (Bach bloesem nr 37) voor als je vastgeroest zit in oude patronen en de moed mist voor het avontuur, Water Violet (34) tilt je uit je isolatie, Wild Oat (36) helpt je om je zekerder te voelen over je levensdoel. Cherry Plum (5) helpt bij te veel piekeren. Wil je meer weten over bloesem therapie? Onder deze link kun je een gratis e-boekje downloaden    Bloesem

Een andere helende manier om bloemen in je leven meer toe te passen is etherische olie.
Werken met etherisch olie is een avontuur in geuren, mijn favorieten zijn jasmijn, een geur waar ik altijd blij van word, lavendel waar je heerlijk van gaat slapen, en oregano dat veel virussen buiten je deur houdt. Wil je meer weten dan heb ik onder de link een een e-boekje gevonden voor beginners. Etherische olie

Tot slot, wat is er heerlijker bij vermoeidheid (van al je avonturen) dan een warme kop geurige thee.
Rozen zijn echt heerlijk als thee. In Marokkaanse winkels kun je vaak rozenblaadjes kopen maar ook bij kruidenwinkels. Goed voor je, maar vooral om van te genieten!

Ander bloemen voor in je thee zijn natuurlijk kamille, vlierbloesem, munt en jawel alweer lavendel. Deze bloemen worden niet voor niets al eeuwen gebruikt!

Maak je eigen magische bloementhee!
Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om alles wat je leerde met Reiki toe te passen in het maken van een heel persoonlijke thee, schrijf je dan in voor de workshop: Reiki en bloemen.
Wanneer? 28 April van 10.00 u tot 12.30u
Aanmelden sita@reiki-alkmaar.nl

Reacties uitgeschakeld voor Reiki in de lente

Posted in Nieuws