De kracht in ons zelf

Ja, ik geef het toe, ik voelde me overrompelt door het hele gedoe rond het Corona virus. Nog steeds is mij niet duidelijk wie nu echt de waarheid hierover weet. Er zijn zoveel meningen en verhalen…

Ik zie wel inmiddels de plus punten van een beperkter sociaal leven. Het is of wij allemaal de kans krijgen om op een soort lange meditatie retreat te zijn, waarin je – of leert heel veel ballen in je eigen huis omhoog te houden, of leert om vanuit je huis je eigen diepe zelf wat vaker aan het woord te laten, en vaak zal het een combinatie zijn.
Uitdagend? Ja!
Een avontuur? Ook ja!

Ik heb er vaak over gedacht hoe ik zo Reiki kan onderwijzen, en ben tot de conclusie gekomen dat dat voor mij niet echt werkt. Ik leef namelijk niet in een isolement en kan dus je veiligheid niet garanderen.
Als je toch het gevoel hebt dat Reiki op dit moment voor jou erg belangrijk is, kunnen we samen op zoek gaan naar een vorm waarin we gedeeltelijk online contact hebben. Dit is voor mij een experiment, ik kan je dus niet van te voren vertellen hoe de ervaring zal zijn. Alhoewel, dat is meestal zo, omdat Reiki sterk individueel ervaren wordt.

Ik kreeg veel inspiratie uit de boeken van Christina, tweeling als Licht geboren. ik raad je ze van harte aan!

Ik wens iedereen die dit leest een fijne nazomer en herfst, met veel mooie inzichten, veel liefde om te ervaren en te delen, want dat is duidelijk wat zo nodig is. Ook heb ik begrepen dat wij de Aarde, de schepping enorm kunnen helpen door elke dag 5 minuten Moeder Aarde weer als heel en in balans te visualiseren. 5 Minuten is niet veel en als je slim bent plak je daar nog 5 minuten aan vast voor jezelf!

in Liefde,

Sita

Love all Serve All————Help Ever Hurt Never