Wat ervaren mensen hier?

Gelukkig zijn wij allemaal anders en uniek!Op vleugels gedragen
Ook de manier waarop verschillende mensen Reiki ervaren is anders en uniek.

Hieronder een paar reacties van cursisten:

Jarenlange hoofdpijnen zijn veel minder geworden. Reiki is het beste geschenk dat ik mijzelf gegeven heb!
Moniek

Ik was gespannen en onrustig, nu leg ik gewoon ‘s avonds mijn handen even op mijn hart, voel de warmte van Reiki en slaap veel beter. Ik heb meer plezier in mijn leven!
Marc

Ik werk met mensen met een meervoudige handicap,soms zijn zij erg onrustig, ik geef hen een hand of sla mijn arm om hen heen, Reiki stroomt en zij worden meteen rustiger.
Nico

Spannend die initiaties…het voelt alsof er iets heel diep in mij geraakt wordt…
Marja

Ik zat verstrikt in een voor mij schijnbaar uitzichtloze situatie. Reiki gaf mij de kracht en de moed om eruit te stappen en opnieuw te beginnen. Ik ben intens dankbaar dat Reiki op mijn pad is gekomen.
Mirella

Het voelt zo goed om Reiki te krijgen…kan ik hier niet gewoon nog een paar uur blijven liggen?
Bas

De avonden tussen de cursusdelen sliep ik slecht. Mijn hoofd zat vol met beelden uit het verleden. Als ik al sliep droomde ik veel. ik vond het best een lastige tijd maar nu is er zoveel meer rust in mij. Alsof ik een last van mij afgeworpen heb!
Wietske

Mijn handelen tintelen zo gek, is dat nou Reiki?!
Pieter

 

 

Comments are closed.