2017 in verwachting…

Regenboog

In verwachting…

Je wacht op iets, maar op wat? In verwachting zijn associëren wij met iets positiefs, anders zeggen we het anders, niemand zegt dat ze in verwachting zijn van een examenuitslag.

Nee in verwachting zijn is fijn gevoel. We zijn met elkaar in verwachting van 2017. Ja, ja ik weet wel het jaar is al geborenen heeft ook al een naam, maar wat het gaat worden dat weet niemand. Ik kies ervoor om mij in blijde verwachting te voelen, ervan uit te gaan dat het weer vol prachtige momenten zal zijn. Ik realiseer mij dat er ook weer gaten in de weg zullen zijn waar ik struikel en dat onze weg ons naar bergen zal voeren waar wij niet omheen kunnen, maar dan toch op de top een mooi uitzicht krijgen dat het allemaal waard maakt. Voorlopig nog even lekker in verwachting, best wel fijn dat we niet alles al weten….

Eén ding weet ik zeker, uitkijken naar iets moois maakt mij blij en vanuit dat gevoel kan ik de struikelpartijen beter opvangen, dus dat wens ik jullie en mijzelf: in verwachting zijn. Elke ochtend de kracht hebben om de zon te verwachten en mooie mensen op ons pad om als het donker wordt samen ons licht te laten stralen, en als het dan toch gaat regenen om samen mee te schuilen onder een grote regenboog paraplu, met ruimte voor iedereen!

Reacties uitgeschakeld voor 2017 in verwachting…

Posted in Nieuws